Notícies

Tornem a ser socis tecnològics del Rec.017 i regalem 250 € per gastar a les pop-up stores

Hem renovat l’acord de col·laboració amb el Rec.0 que confia en Iguana per connectar el circuit del Rec.017 amb 57 pop-up stores que acolliran més d’un centenar de marques del 9 al 12 de maig al barri del Rec d’Igualada.

Gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que ja tenim a la totalitat d’Igualada podem oferir connexió a Internet d’alta qualitat a aquest esdeveniment comercial i cultural de la capital de l’Anoia. A més, muntem dos punts Free Wi-Fi Iguana oberts, al pati Martí Enrich i al Pati Vila per a tots els visitants, i gestionarem la connexió a Internet dels dos programes de ràdio que s’hi faran en directe: La Segona Hora de Rac 1 que s’emetrà dimecres al migdia i Feedbac de Ràdio Flaixbac que s’emetrà divendres a la tarda.

Sorteig de 250€

Per celebrar tot aquest acord, volem premiar als ciutadans dels municipis on Iguana oferim serveis de connexió a Internet i per això organitzem un sorteig de 250 € en vals de compra per gastar al Rec.017 entre tots els anoiencs i els ciutadans d’Ullastrell, Esparreguera, Sant Llorenç d’Hortons i Abrera que hi participin.

Podeu participar-hi al següent enllaç: www.iguana.cat/recstores

Acceptem una participació per persona. Teniu temps fins al 4 de maig a les 15 hores.