Notícies

Iguana i la IURNS regalem una nit d’hotel

Aquest any Iguana col·laborem amb l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), un dels grans esdeveniments esportius de la ciutat que té com a centre neuràlgic la plaça de Cal Font. Allí, hi hem instal·lat dos punts de connexió Wi-Fi, per a que tots els participants a les diferents curses puguin compartir la seva experiència runner sense gastar dades dels seus telèfons mòbils.

Sortegem una nit d’hotel

I per celebrar aquest acord de col·laboració, conjuntament amb la IURNS, sortejarem una nit d’hotel  per a dues persones al Nuba Hotel de Coma-ruga. Per participar al sorteig cal fer-se una foto amb alguna de les dues banderes d’Iguana que hi ha a la plaça de Cal Font i penjar-la a les xarxes socials (Twitter o Instagram) amb el hashtag #IguanaIURNS. Al finalitzar la nit, farem el sorteig, i serà, a través de les pròpies xarxes socials que anunciarem el guanyador o guanyadora.

La IURNS és un esdeveniment lúdic i esportiu que inclou curses de 5 i 10 quilòmetres, així com una curses infantils de 400 i 1.500 metres, cursa de cotxets o curses sobre rodes (patins, patinets i hoverboards) i una caminada solidària a benefici de la Casa dels Xuklis, un espai d’acollida de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya  (AFANOC).

Molta sort a tots/es i bona IURNS!