Notícies

La fibra òptica d’Iguana ja arriba a La Mallola

Iguana hem completat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al nucli de La Mallola, al terme municipal de Santa Margarida de Montbui. La Mallola és una de les zones blanques que vam anunciar que desplegaríem aquest any gràcies a fons propis i a fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea. El projecte té com a objectiu fer arribar connexió a Internet d’alta qualitat a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat. Els habitants de La Mallola ja poden sol·licitar l’alta a la xarxa de fibra òptica d’Iguana i tramitar, si ho desitgen, l’alta a través de la pàgina web d’Iguana.

 

El Saió i Sant Martí de Tous

El proper pas està sent el desplegament del nucli de El Saió i l’estesa de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Sant Martí de Tous. Paral·lelament, estem treballant en el desplegament d’alguns dels ramals de Jorba que permetran donar connexió de qualitat a masies i cases disperses que han sol·licitat el servei i seguim l’estesa de la xarxa de fibra òptica a Masquefa.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que oferim serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars. Aquest any 2018 Iguana hem finalitzat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada deixant en cobertura als 20.000 immobles de la capital de l’Anoia, i de Jorba (nucli urbà, Sant Genís, Pla de Torruella i Ca la Minga) i seguim fent arribar la nostra fibra òptica a Masquefa on ja hi ha més del 43% del municipi en cobertura.

 

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) està cofinançant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a les zones blanques dels municipis de Santa Margarida de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

 

Facebooktwitter