Notícies

Expliquem el desplegament de La Mallola

Aquest dijous 27 de setembre (20 hores) ens desplacem a La Mallola per explicar de primera mà als veïns de la zona el desplegament que hem fet de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. Allí, resoldrem els dubtes que hi puguin haver i els veïns podran sol·licitar, si així ho desitgen, l’alta del servei.

Iguana oferim connexions a Internet de 1000/300 Mbps i de 100/10 Mbps i paquets on s’hi pot incloure telefonia fixa i les línies de telefonia mòbil que convingui.

 

 

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) està cofinançant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a les zones blanques dels municipis de Santa Margarida de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*