Notícies

Tripliquem la velocitat de les connexions per fibra òptica

Iguana seguim millorant la qualitat de la connexió a Internet que oferim als anoiencs a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. Presentem noves modalitats de connexió a Internet amb un ample de banda de 1.000 megabits per segons (Mbps) de descàrrega i amb 300 Mbps de pujada. Aquesta millora s’ha fet sense incrementar –i inclús baixant- els preus actuals i amb paquets que poden incloure telefonia fixa i línies de mòbil, a més de la connexió a Internet.

A les persones que actualment tenen les modalitats de 300/300 Mbps se’ls està fent la migració progressivament a les noves velocitats, sense que s’hagi de fer cap gestió, ni s’incrementarà la tarifa.

A més, Iguana també hem presentat connexions de 100/10 Mbps per aquelles persones que no necessiten un ample de banda tan gran.

Xarxa pròpia de fibra òptica

Actualment Iguana tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a la totalitat d’Igualada, a Jorba, a La Mallola i a part de Masquefa. El següent municipi que comptarà imminentment amb connexió de fibra òptica d’Iguana és Sant Martí de Tous.

 

Facebooktwitter

1 comentari

S'han tancat els comentaris.

[…] comarca de l’Anoia i oferint connexions a Internet d’alta qualitat i d’un ample de banda de 1000/300 Mbps a diferents municipis de la comarca, així com serveis combinats que també inclouen línia de […]