Notícies

Expliquem de primera mà el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Sant Martí de Tous

Dijous vam ser a Sant Martí de Tous per explicar de primera mà als veïns i veïnes del municipi el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que estem finalitzant al poble. A Tous hem fet arribar connexió a Internet de qualitat i amb un ample de banda de 1000/300 al nucli urbà, l’Aubareda, Sentfores i Massip.

Acompanyats per l’alcalde del municipi, David Alquézar, vam explicar les característiques de la nostra connexió, els avantatges de la fibra òptica i les diferents modalitats i paquets de serveis per a particulars i per a empreses que oferim. A més, vam resoldre els dubtes del nombrosos assistents que es van aplegar al Casal de Tous. Els touencs i touenques valoren molt positivament l’arribada de la fibra òptica d’Iguana al municipi ja que millora considerablement les precàries connexions que tenien fins ara, una llarga reivindicació de la població que ara, per fi, queda resolta.

Aquests dies l’equip d’instal·ladors d’Iguana treballa intensament a Sant Martí de Tous per tal de poder satisfer l’alta demanda de la població i gestionar les altes amb la màxima celeritat possible.

Les persones que desitgin connectar-se a la nostra xarxa de fibra òptica poden tramitar la seva alta a través de la nostra pàgina web, i si tenen algun dubte l’atendrem a través dels nostres canals de comunicació.

Veïns de Tous, benvinguts a Iguana!

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) està cofinançant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a les zones blanques dels municipis de Santa Margarida de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*