Notícies

Serem a la Fira de Consum Estratègic

Aquest dissabte 22 de desembre Iguana serem a la Fira del Consum Estratègic, i hi serem en dues vessants: donant servei de connexió a Internet via als expositors i amb una parada pròpia on podrem tramitar les altes i portabilitats de qui ho desitgi.

Les persones que vulguin tramitar la seva alta amb Iguana ho podran fer portant les dades bancaries, DNI del titular de la línia i recomanem portar la última factura complerta del servei de telecomunicacions. Els primers clients nous rebran un obsequi.

D’altra banda i gràcies a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica oferirem servei Wi-Fi a la fira de manera que tots els expositors puguin operar amb normalitat.

La fira estarà oberta de 10 a 14 hores a la Rambla Sant Isidre. T’hi esperem!

Facebooktwitter