Notícies

Ampliem l’horari d’atenció al client

A Iguana escoltem sempre les vostres necessitats i és per això que fem un pas més en l’atenció que us oferim i ampliem l’horari d’atenció al client. A partir de l’1 de febrer us atendrem de dilluns a divendres ininterrompudament de 8 a 20 hores. Tenim diversos canals d’atenció: el telèfon 93 803 55 09, el WhatsApp 602 21 13 33 i el correu electrònic sac@iguana.cat.

Fora d’aquest horari, el mateix telèfon (93 803 55 09) et permet deixar un missatge explicant-nos què et passa i l’atendrem. A l’apartat de preguntes més freqüents del bloc us ho expliquem en aquest post.  

Per poder ampliar l’horari d’atenció al client hem incorporat una persona nova a l’equip, i per tant, seguim generant ocupació al nostre territori.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*