Notícies

Col·laborem amb l’Anoia Tast Tech

Aquest dissabte 26 de gener el Museu de la Pell d’Igualada acollirà la tercera edició de la Mostra tecnològica, Anoia Tast Tech que té com a objectiu apropar i promoure la tecnologia a la societat i, especialment, a la comunitat educativa. Durant tot el matí els infants podran descobrir i tastar la tecnologia de les empreses, entitats i professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Anoia mitjançant diversos tallers i xerrades. Consulteu el programa complert a la pàgina web de TIC Anoia, organitzadors de l’esdeveniment juntament amb el Centre de Recursos Pedagògics i Inquiet.

Una edició més, Iguana col·laborem amb l’Anoia Tast Tech amb l’aportació d’un kit per muntar un robot amb mòdul bluetooth, App per programar-me els moviments i els efectes, i la possibilitat de programar manualment el robot amb la seva placa electrònica; i un joc-laboratori de robòtica i programació que també permet la construcció d’un robot. Aquests dos obsequis gentilesa d’Iguana s’incorporaran a la subhasta que es realitzarà al finalitzar la jornada entre tots els participants.

Iguana col·laborem amb l’Anoia Tast Tech

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*