Notícies

La cavalcada de Reis d’Igualada passarà per la fibra òptica d’Iguana

Un any més la Cavalcada dels Reis d’Igualada s’emetrà per Internet a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de la ciutat. La transmissió que la farà la productora igualadina Global Production des del Foment d’Igualada comptarà amb la conducció de Carles Pauné i Clara Paco. És a l’edifici del Casal Popular d’Igualada, El Foment, ubicat a la Rambla Sant Isidre on Iguana hi hem instal·lat un punt de connexió a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica per tal de garantir una transmissió de qualitat de l’streaming.

Els espectadors que vulguin seguir la cavalcada ho podran fer a través de la mateixa pàgina web d’Iguana a partir de les 18.30 hores del dissabte 5. Es farà seguiment de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’edifici Cíclope (passeig Verdaguer amb carrer Santa Joaquima Vedruna) i els seus parlaments, l’inici de la Cavalcada i el pas de la comitiva per les rambles. També s’emetrà l’entrada del Patge Faruk al Foment així com la pujada dels patges a alguns balcons de la Rambla amb les escales de mà, una de les imatges tradicionals de la cavalcada igualadina.

La transmissió d’enguany comptarà també amb connexions amb diverses famílies igualadines que actualment es troben vivint fora de la ciutat.

Global Production fa un important desplegament tècnic amb un equip mòbil al passeig Verdaguer, sis càmeres i el control de realització i emissió al Foment connectat a la nostra xarxa de fibra òptica.

Facebooktwitter