Notícies

Connectem la Fira de l’Ensenyament

Un any més Iguana hem connectat la Fira de l’Ensenyament d’Igualada que es fa avui i demà al recinte modernista de l’Escorxador.
La vuitena edició de la fira promoguda pel departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de la ciutat, compta enguany amb una sessió d’acollida a través d’una presentació virtual de realitat augmentada.
La fira acull una trentena d’universitats i escoles tant públiques com privades que exposen la seva oferta d’estudis superiors, i tretze escoles i instituts que exposen la seva oferta formativa d’ensenyaments professionals i artístics reglats, cicles formatius de Grau Superior i Programes de Formació i Inserció.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*