Notícies

La xarxa de fibra òptica d’Iguana arribarà a Castellolí i Copons

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, desplegarem aquest 2019 la nostra pròpia xarxa de fibra òptica als municipis de Castellolí i Copons. Aquesta important inversió es farà, en part, gràcies al finançament provinent de fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea que ens permetrà fer arribar connexió a Internet de’alta qualitat a zones blanques, és a dir, indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Les zones blanques a les quals Iguana donarem servei de fibra òptica seran Castellolí, Copons i La Torre de Claramunt.

El Ministeri d’Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) està cofinançant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a les zones blanques dels municipis de Castellolí i Copons.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*