Notícies

Arriba Iguana TV!

Iguana seguim apostant per donar el millor servei i escoltem les vostres necessitats és per això que presentem Iguana TV, una plataforma agregadora de continguts que permet tenir tots els continguts audiovisuals que l’usuari pot necessitar en un sol lloc, sense haver de saltar d’una plataforma a una altra. Iguana TV incorpora més d’una norantena de canals (30 generalistes, 12 especialitzats, 40 de notícies nacionals i internacionals, 4 infantils) i 13 plataformes de vídeo a la carta gratuïtes. A més, s’hi poden afegir aquells continguts de pagament que tingui l’usuari com Netflix, BeIN Sports, Dazn, Amazon Prime Vídeo, HBO o Rakuten TV, entre d’altres.

Iguana TV té un cercador integrat fàcil i intuïtiu que permet buscar continguts i rebre notificacions de manera unificada, així com un gestor d’alertes de disponibilitat. El preu d’Iguana TV és de només 6 euros al més IVA inclòs.

Si vols conèixer de primera mà Iguana TV pots passar per la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada o visitar-nos aquest diumenge 17 de març al Mercat Figueter de Capellades, on ens hi trobareu a la plaça de Catalunya entre les 10 i les 20 hores.

Facebooktwitter