Notícies

Connectem Bstim

Una edició més Iguana hem connectat el saló professional Bstim organitzat per Fira Igualada i Fagepi i que compta amb el nostre suport. Bstim és una fira professional que dóna resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de punt de marques i distribuïdors del sector de la moda. L’objectiu principal és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestor de produccions de productes de moda amb maques i distribuïdors europeus.


La fira que se celebra al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada compta amb connexió a Internet d’Iguana i amb diversos punts Wi-Fi oberts i lliures tant per a expositors com per a visitants. A la darrera edició celebrada l’any 2017 Bstim va comptar amb una setantena d’expositors i amb 1.400 visitants.

Facebooktwitter