Notícies

Diumenge serem al Mercat Figueter de Capellades

Aquest proper diumenge dia 17 de març serem al Mercat Figueter de Capellades, concretament ens trobareu a la plaça Catalunya del municipi de 10 a 20 hores. Al punt d’atenció que muntarem diumenge a Capellades podrem donar-vos informació de primera mà, resoldre dubtes, assessorar-vos i tramitar-vos l’alta al servei. Desplacem l’equip tècnic i humà necessari per oferir-vos una atenció al client de qualitat i de proximitat.

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat a Capellades i ja estem tramitant les primeres altes d’empreses i particulars. La velocitat de connexió que oferim a Iguana compta amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps a preus d’allò més competitius. A més, s’hi poden afegir les línies de mòbil que convingui, telefonia fixa i televisió.

Connecta’t a Iguana!

Facebooktwitter