Notícies

Òmnium Cultural i Iguana signem un conveni de col·laboració

Òmnium Cultural ha apostat per una empresa local i fortament arrelada al territori com és Iguana per proveir de telecomunicacions el nou local de l’entitat ubicat al carrer Sant Simplici, 30 d’Igualada.

Iguana i Òmnium Cultural hem arribat a una acord de col·laboració mitjançant el qual Iguana oferim connexió a Internet amb un ample de banda de 1000/300 Mbps i telefonia fixa a la seu comarcal de l’entitat que defensa els drets civils, la cohesió social i la cultura del nostre país.

Aquest és un exemple més de la col·laboració que des d’Iguana duem a terme amb diferents entitats i esdeveniments de la ciutat i de la comarca com per exemple el Teatre de l’Aurora, els Moixiganguers d’Igualada, el Moto Club Igualada, la Volcat, La Mostra d’Igualada, el 3×3 del Club Bàsquet Igualada, Càritas, l’Ateneu de Montbui, Fira d’Igualada, el certamen d’Aviació Adaptada, l’Alzheimer Race, La Gran Follada o la Cavalcada de Reis d’Igualada, entre d’altres.