Notícies

Acord de col·laboració amb Emprenem Masquefa

La nova entitat Masquefina, Emprenem Masquefa, ha apostat per una empresa local i fortament arrelada al territori com és Iguana per proveir de telecomunicacions el nou local de l’entitat ubicat al carrer Major, 41 de Masquefa

Iguana i Emprenem Masquefa hem arribat a una acord de col·laboració mitjançant el qual Iguana oferim connexió a Internet amb un ample de banda de 1000/300 Mbps i telefonia fixa a la seu de l’entitat.

Emprenem Masquefa és una entitat de nova creació que té com a objectiu posar en valor i donar visibilitat a la iniciativa emprenedora de Masquefa tant en empreses actives com en les de futura creació; així com informar i formar als joves de les sortides laborals i professionals que hi ha al territori, i de posar en valor l’emprenedoria.

Aquest és un exemple més de la col·laboració que des d’Iguana duem a terme amb diferents entitats i esdeveniments de la ciutat i de la comarca com per exemple el Teatre de l’Aurora, els Moixiganguers d’Igualada, el Moto Club Igualada, la Volcat, a IURNS, Òmnium Cultural, La Mostra d’Igualada, el 3×3 del Club Bàsquet Igualada, Càritas, l’Ateneu de Montbui, Fira d’Igualada, el certamen d’Aviació Adaptada, l’Alzheimer Race, La Gran Follada o la Cavalcada de Reis d’Igualada, entre d’altres.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*