Notícies

Sortegem 250 euros per gastar al Rec.019

Iguana i el Rec.0 renovem l’acord de col·laboració gràcies al qual Iguana en som el socis tecnològics d’aquest important esdeveniment que transforma durant quatre dies el barri del Rec d’Igualada. Entre el 8 i l’11 de maig, el Rec esdevindrà, un cop més, l’epicentre de la moda acollint les millors marques i dissenyadors del país.

I com ja és tradició, a Iguana sortegem 250 euros en vals de compra per gastar durant el Rec.019 que tindrà lloc els dies 8, 9, 10 i 11 de maig. Participar-hi és molt fàcil: només cal que siguis de la comarca de l’Anoia o d’algun dels municipis on Iguana hi tenim presència i que omplis el formulari que hi trobaràs al següent enllaç: www.iguana.cat/recstores

El proper divendres dia 3 de maig donarem a conèixer al guanyador o guanyadora. Podeu ser els següents. Bona sort!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*