Notícies

Arrenca el Rec.019 amb un tercer espai Free Wi-Fi gentilesa d’Iguana

El Rec.019 serà una edició de record del certamen de pop-up stores ja que se superarà el centenar de marques que s’instal·len a 65 adoberies del barri del Rec de la ciutat d’Igualada.

Una edició més, Iguana en som els socis tecnològics i, a més de sortejar 250 euros en vals de compra per aquesta edició, instal·lem tres punts free Wi-Fi Iguana al llarg del circuit del Rec. Concretament es troben ubicats al pati Martí Enrich, al Pati Vila i a l’espai Rec Kids. Aquest darrer és una de les novetats d’aquesta edició.

Iguana fem arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a les diferents pop-up stores perquè les marques que s’instal·len al Rec fins dissabte puguin operar amb total normalitat gràcies a una connexió a Internet d’alta qualitat.

El Pati Martí Enrich és espai free Wi-Fi Iguana
Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*