Notícies

Et busquem!

T’agradaria créixer professionalment i aprendre en una startup d’èxit? Vine a Iguana

T’ho expliquem: fa 7 anys va néixer Iguana Comunicacions, SL, un operador de proximitat, així de sobte potser esteu pensant “ui sí, una empresa més!”, però dóna’ns un minut més i et farem canviar d’opinió.

Iguana no és un operador com qualsevol altre d’aquests grans de l’IBEX. Iguana oferim serveis com els altres operadors però amb un servei excel·lent, una qualitat de primera, estant fortament arrelats al territori i amb una clara vocació de proximitat. No ens cansem de dir-ho: Som d’aquí, estem per tu!

L’objectiu d’Iguana és crear els millors serveis de connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, telefonia fixa i telefonia mòbil. En només 7 anys tenim una forta implantació al territori i creixem a un ritme d’un 40% anual, que mal ens està dir-ho però no està gens malament.

Fins aquí tot està molt clar: volem tenir un serveis immillorables, però no només això, també volem donar una atenció de primera als nostres clients. Volem que els nostres clients ens treguin el màxim rendiment. Volem ser al seu costat perquè a que els seus negocis rutllin millor. Volem que ells es dediquin a la seva activitat i es despreocupin de les seves telecomunicacions perquè som nosaltres els qui ens en preocupem. I és per això que et necessitem!

A qui busquem?

Busquem a una persona que vulgui aprendre, que li apassioni el món tecnològic i que li agradi conversar amb la gent, entendre les seves necessitats, sigui empàtic i tingui vocació de servei i ajuda. L’objectiu és clar: que els nostres clients se n’oblidin de nosaltres i només es dediquin a gaudir de les prestacions dels nostres serveis.

Ens agradaria comptar amb algú amb una experiència professional mínima d’entre 6 i 12 mesos en el sector comercial i de vendes, que tingui el carnet de conduir i vehicle propi. Ha de saber planificar-se i fer seguiment dels clients actius i de les vendes de serveis.

Què és important per a nosaltres?  

Tenir ganes d’aprendre, implicar-se, ser proactiu en idees i opinions, i expressar-se amb facilitat. Busquem actitud positiva.

Ets tu? Doncs t’expliquem com funcionarà la incorporació: Durant les primeres setmanes et formarem perquè coneguis Iguana al detall i sobretot perquè visquis Iguana com si hi haguessis estat des del primer moment. Serà una formació teòrica i pràctica en el decurs de la qual (i sempre) podràs preguntar el què necessitis. Després d’això i quan coneguis de primera mà la quantitat de solucions que oferim tindràs moltes ganes d’ajudar als nostres clients.

Quines són les nostres condicions?

Són clares i transparents. El lloc de treball és a les nostres oficines centrals d’Igualada (Carrer Alemanya) i la nostra zona d’influència i, per tant, de visites comercials, és a la comarca de l’Anoia.

L’horari que et proposem és jornada partida de 9 a 18 hores amb una hora prevista per dinar i certa flexibilitat quan convingui.

Aquí treballem tots colze amb colze i per tant, el bon rotllo és obligatori.

Què t’oferim?

Un contracte indefinit amb una remuneració de 20.000 euros bruts anuals més un 50% variable en comissions. Per tant, si compleixes els nostres requisits i li poses ganes pots arribar a guanyar fins a 40.000 euros anuals. Preveiem incrementar el variable a mesura que vagi creixent la responsabilitat. Preveiem la incorporació immediata per començar a formar-te en CRM, serveis, vendes, processos, etc… Tenim preparat per a tu un mòbil d’empresa i un ordinador portàtil i despeses en dietes i benzina. Des d’oficines t’oferim suport a la gestió comercial i administrativa.

Sí, sóc jo!

Has arribat fins aquí, t’ha entusiasmat la nostra història, i el nostre plantejament, però no saps què fer? Molt fàcil envia’ns un correu electrònic a rh@iguana.cat amb el teu currículum explicant-nos que estàs interessat en una de les tres vacants de comercials que tenim. T’esperem!
I si necessites més informació, la trobaràs aquí.

Facebooktwitter

2 comentaris

S'han tancat els comentaris.