Notícies

RAC1 torna a confiar en Iguana

L’emissora de ràdio líder a Catalunya tornarà a confiar diumenge en Iguana per poder explicar en directe la Cursa de RAC1 que se celebrarà a la ciutat d’Igualada. Amb l’epicentre organitzatiu al local dels Moixiganguers, RAC1 tornarà a fer servir la nostra pròpia xarxa de fibra òptica per informar de tot el que passi als carrers de la nostra ciutat.

Aquesta no és la primera vegada que RAC1 confia en Iguana per a les seves connexions en directe a Igualada: per exemple, en motiu del Rec.0 de l’any passat el programa La Segona Hora ja es va emetre a través de la nostra fibra òptica.

D’altra banda, dos companys d’Iguana participaran a la cursa de RAC1 d’aquest diumenge. Bona cursa Clara i Toni!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*