Notícies

Col·laborem amb la festa major dels barris del Pla d’Òdena

Aquest cap de setmana els barris de Sant Pere, Can Manyoses, Pla de la Masia i Sant Ramon celebren la seva festa major amb diverses activitats amb epicentre a la pista poliesportiva, al costat de la llar d’infants l’Avió de Paper. Iguana hem arribat a un acord de col·laboració amb l’Associació de Veïns La Coraza, l’entitat veïnal de la zona gràcies al qual instal·larem un punt d’accés Wi-Fi lliure i gratuït a la pista.

La fibra òptica ja ha arribat al barri

La fibra òptica d’Iguana ja ha arribat als barris de Sant Pere, Pla de la Masia i Can Manyoses i les persones i empreses de la zona ja poden donar-se d’alta a Iguana i començar a gaudir d’una connexió a Internet de qualitat i amb un gran ample de banda amb un servei de proximitat. Per fer-ho només cal contactar amb nosaltres.