Notícies

Iguana donem servei de fibra òptica de qualitat a les empreses del Pla de les Gavarreres i del Pla de la Masia

Iguana seguim amb el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica per la comarca i, pensant en les necessitats de les empreses de l’Anoia, ja hem fet arribar la nostra fibra òptica al Pla de les Gavarreres i al Pla de la Masia. La xarxa també permet connectar l’Aeròdrom i les empreses que allí hi treballen.

Les empreses de la zona ja poden tramitar l’alta de fibra òptica amb una connexió fiable, ràpida, de qualitat i a mida del negoci, amb atenció tècnica preferent i possibilitat de trànsit garantit, en el cas de la modalitat pensada per a negocis. A més, Iguana ofereix assessorament per estalviar en la factura global de telecomunicacions de les empreses –siguin grans empreses o PIMES- i dissenya solucions de telefonia fixa i mòbil i, implementa i configura centraletes virtuals.

El desplegament de la fibra òptica d’Iguana també està gairebé enllestit a Castellolí, Castell de Cabrera, Vilanova d’Espoia i La Serra.