Notícies

El barri està de Festa Major

La nostra botiga d’Igualada està ubicada al barri de Santa Caterina, Carme i Travessies, que aquest cap de setmana està de Festa Major. Des d’Iguana col·laborem a les festes del nostre barri que van començar aquest passat dimarts coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme.

Demà dissabte, a la placeta de Santa Caterina es farà ball country, una botifarrada popular i concert amb la Som-hi Band que inclourà el tradicional ball del fanalet. Diumenge a més de la Missa solemne a la basílica de Santa Maria, es farà una classe oberta de swing a càrrec de Swing Anoia i amb la participació de The Buckets Brothers.

Bona festa major veïns i veïnes!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*