Notícies

Montbui poble ja té fibra òptica d’Iguana

El nucli antic de Montbui ja compta amb la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. Els veïns i veïnes de Montbui poble ja poden contractar la seva connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat. Per fer-ho només han de contactar amb nosaltres per qualsevol dels nostres canals de comunicació o bé gestionar l’alta a través de la nostra pàgina web.

Iguana oferim als veïns i empreses de la zona una connexió a Internet d’alta qualitat i amb dues velocitats possibles: 100/10 Mbps i 1000/300 Mbps. A la connexió a Internet també s’hi pot afegir la telefonia fixa i les línies mòbils que convingui, així com Iguana TV. La permanència per als paquets de serveis que inclouen fibra òptica és de només tres mesos.

Xerrada informativa

Amb l’objectiu d’oferir informació de primera mà, el proper divendres dia 26 de juliol l’equip d’Iguana oferirem una reunió informativa. Serà a les 19.30 hores a l’Ateneu Cultural i Recreatiu de Montbui.