Notícies

Comencem a fer altes al Castell de Cabrera

Des d’avui mateix ja hem començat a programar altes a Castell de Cabrera d’Anoia. Com ja vam explicar el passat 13 de juliol a la xerrada informativa que vam oferir al Local Social, estàvem a l’espera del permís de l’administració per poder fer l’encreuament de la carretera C-15 i connectar el nucli de Castell de Cabrera a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

Finalment, aquests treballs els hem pogut dur a terme aquesta setmana i ja estem en disposició d’oferir connexions d’Internet d’alta qualitat amb un servei de proximitat a les vivendes i negocis de la zona.

Iguana oferim als veïns i empreses de la zona una connexió a Internet d’alta qualitat i amb dues velocitats possibles: 100/10 Mbps i 1000/300 Mbps. A la connexió a Internet també s’hi pot afegir la telefonia fixa i les línies mòbils que convingui, així com Iguana TV. La permanència per als paquets de serveis que inclouen fibra òptica és de només tres mesos.

Veïns i veïnes de Castell de Cabrera, benvinguts/des a Iguana!

Treballs al voral de la C-15