Notícies

Fundació Àuria donarà un nou ús a les bobines buides de fibra òptica d’Iguana

Fundació Àuria i Iguana hem signat un acord de col·laboració que permetrà donar una nova vida a les bobines buides de fibra òptica que fem servir a Iguana. Els projectes Singulars de Garantia Juvenil de Masquefa, promogut per l’Ajuntament de la localitat i gestionat per Fundació Àuria i Fundació Privada Balmes; i els serveis de Formació Laboral i de Teràpia Ocupacional d’Àuria s’encarregaran de donar un nou ús a les bobines buides, convertint-les en mobles de disseny, elements de decoració, etc. gràcies a les activitats terapèutiques d’artesania que fan amb el seus usuaris i que els permeten adquirir competències tecnicoprofessionals..

Amb aquest conveni s’aconsegueix reutilitzar els voluminosos suports de fibra òptica i donar-los una nova vida, promovent, d’aquesta manera, la reducció dels residus generats i potenciant l’economia circular. En aquest mateix sentit, des d’Iguana també hem donat bobines a escoles d’Igualada, Capellades i Sant Martí de Tous que les fan servir com a elements per als patis dels centres educatius.

L’acord entre Fundació Àuria i Iguana se suma a la vintena que ja tenim signats amb esdeveniments i entitats de la comarca, i gràcies als quals col·laborem amb la cultura, l’esport, l’economia social i l’associacionisme de l’Anoia.

Fundació Àuria és una entitat sense ànim de lucre, amb vocació de treballar per a la promoció, participació social i la igualtat d’oportunitats, de les persones amb discapacitat de la comarca de l’Anoia, mitjançant la gestió i desenvolupament d’una cartera de serveis que cobreixi les seves necessitats de suport, amb la finalitat d’afavorir la construcció d’una vida efectiva i plena.

Facebooktwitter