Notícies

Huawei P Smart+, un telèfon amb quatre càmeres i un bonic disseny

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 hi trobaràs el Huawei P Smart+, un telèfon amb un disseny d’allò més atractiu que crida l’atenció. Està construït amb vidre 2.5D i és pràctic i còmode de fer servir. Aquest terminal compta amb una generosa pantalla IPS de 6,3 polzades amb resolució FULL HD+ i amb molt bona visió a plena llum del dia convertint-lo en un dels millors panells del sector de la gama mitja actual.

El terminal compta amb 4GB de memòria RAM i processador Kirin 710 i, pel que fa al sistema operatiu, incorpora l’Android 8.1 Oreo amb EMUI 8.2. Compta amb 64GB d’emmagatzematge intern i la possibilitat d’afegir-hi una microSD, tot i que la memòria és més que suficient per a un ús raonable del telèfon.

Pel que fa a la seguretat el Huawei P Smart+ incorpora desbloqueig amb empremta digital que funciona perfectament i amb reconeixement facial.

El Huawei P Smart+ té una autonomia excel·lent i la bateria de 3.350 mAh, pot durar fins a dia i mig amb un ús normal.

Fotografia i vídeo

Aquest terminal incorpora una doble càmera de 16+2 megapíxels amb obertura f/2.2 al darrere i una doble lent de 24+2 megapíxels al davant amb obertura f/2.0. Ambdues càmeres tenen el mode retrat i compten amb ajuda d’intel·ligència Artificial. L’aplicació vinculada a la càmera permet múltiples opcions: modo automàtic, mode retrat, vídeo, càmera AR, mode obertura variable, mode professional, càmera lenta, panoràmica, pintura amb llum, etc… Pel que fa al vídeo, el Huawei P Smart+és capaç d’enregistrar FullHD a 60 fotogrames per segon amb resultats òptims tant per a enregistraments diürns com nocturns.

En resum, el Huawei P Smart + és un telèfon que competeix directament amb altres terminals de la seva gama i que compta amb una pantalla excel·lent, una bona autonomia i quatre càmeres.

Visita la nostra botiga i descobreix-lo!

Facebooktwitter