Notícies

I tu, encara no ets d’Iguana?

Iguana som un operador de telecomunicacions de proximitat que oferim la màxima qualitat. Som una empresa d’Igualada que prestem serveis d’Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil, televisió, enginyeria i fem projectes de telecomunicacions a mida.

Despleguem la nostra pròpia xarxa, tant de fibra òptica com de radioenllaç i fem arribar connexions a Internet de qualitat on ningú més hi arriba. Creem les nostres pròpies xarxes de telecomunicacions per donar i garantir un servei d’alta qualitat.

Tenim una clara vocació de proximitat i estem fortament arrelats al territori, i per això donem suport a la cultura, a l’esport local i al tercer sector, i col·laborarem amb entitats i esdeveniments de la comarca. A més, generem ocupació i hem creat més d’una trentena de llocs de treball: tot un equip al teu servei!

I tu, encara no ets d’Iguana? 

Connecta’t!

Facebooktwitter