Notícies

Iguana amb el Tercer Sector

Fa uns dies vam ser notícia a diferents mitjans de comunicació per una de les col·laboracions que fem amb entitats del Tercer Sector. És tracta de la cessió de bobines de fibra òptica buides a Fundació Àuria que els hi donen nova vida i nous usos a través dels seus serveis de Formació Laboral i de Teràpia Ocupacional, i del projecte Singulars. Però a més d’aquest acord de col·laboració, en tenim d’altres amb entitats del Tercer Sector de la comarca de l’Anoia.

Des de l’any 2015 Iguana tenim un acord amb Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra que els permet beneficiar-se d’una connexió a Internet de qualitat i alta velocitat, i oferir un punt d’accés Wi-Fi a la seva seu social d’Igualada.

D’altra banda també col·laborem amb dos dels esdeveniments importants de la comarca: el Certamen d’Aviació Adaptada que se celebra a l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena i l’Alzheimer Race d’Igualada a benefici de l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA). En ambdós casos  oferim punts d’accés Wi-Fi lliure i gratuït per als assistents.

Aquests són alguns dels exemples de col·laboracions que fem a Iguana ja sigui en el món de la cultura, l’esport o el Tercer Sector que és aquell que aplega a entitats privades sense afany de lucre que treballen per la inclusió i la cohesió social, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables de la societat.

Facebooktwitter