Notícies

La transformació de les bobines de fibra òptica

La setmana passada, aprofitant la visita que ens va fer l’Agència Catalana de Notícies per conèixer l’acord que tenim amb Fundació Àuria vam poder conèixer de primera mà el projecte Singulars, promogut per l’Ajuntament de Masquefa i gestionat per la Fundació Àuria i la Fundació Privada Balmes. Aquest és un dels serveis d’Àuria que donen una nova vida a les bobines de fibra òptica que ja no fem servir a Iguana.

El projecte Singulars compta actualment amb 17 usuaris que estan participant a la tercera edició del projecte que té com a objectiu oferir formació laboral als joves mitjançant el desenvolupament de competències tècnico-laborals.

A l’equipament que acull aquest projecte, vam poder veure com els joves converteixen les nostre bobines en mobles d’exterior, petits objectes decoratius o en dominós que volen cedir a escoles de la zona. També ens van explicar que “la fusta és un material molt agraït, molt amable, del qual se n’aprofita tot i que permet tenir un retorn immediat i favorable en els procesos de creació”.

Joves participants al projecte Singulars amb bobines d’Iguana
Facebooktwitter