Notícies

Serem a l’Alzheimer Race

Per segon any consecutiu Iguana col·laborem amb l’Alzheimer Race que es durà a terme aquest diumenge a Igualada en format caminada. Aquesta 5a edició té com a objectiu recollir fons per l’Associació de Familiars d’Alzheimer i d’altres Demències de l’Anoia (AFADA) i compta amb un miler d’inscrits. La caminada està promoguda pel Consorci Sociosanitari d’Igualada i tindrà la sortida i arribada a l’Hospital de Dia Sant Jordi.

L’Alzheimer Race farà un recorregut de 4,3 quilòmetres per l’anella verda fluvial d’Igualada, un trajecte pensat per gaudir en família.

Iguana hem instal·lat punts d’accès Wi-Fi lliure i gratuït a l’epicentre de la cursa, a la plaça de la Masuca, on tindrà lloc la sortida, l’arribada, l’avituallament i les activitats paral·leles per a tots els públics que es realitzaran durant la matinal.

L’Alzheimer Race 2018 va tenir la sortida i arribada a l’Escorxador. Iguana també hi vam ser.
Facebooktwitter