Notícies

Arriba el nou Xiaomi: el Mi A3

El Xiaomi Mi A3 és l’evolució natural del Mi A1 i del Mi A2 però fent un notable salt qualitatiu. Les seves principals característiques són una pantalla AMOLED, triple càmera i un processador Snapdragon 665, a més d’una bateria que creix substancialment respecte als models anteriors.

Què és una pantalla AMOLED?

AMOLED és l’acrònim d’Active Matrix Organic Ligth-Emitting Diode i són pantalles que fan servir materials orgànics que emeten llum a l’aplicar-los electricitat. A efectes pràctics, són pantalles amb negres molt més purs, que consumeixen menys energia i són més flexibles. Els colors que reprodueixen són més vibrants i el salt qualitatiu és francament notable. En el cas del Xiaomi Mi A3 la pantalla és de 6,088 polzades i un format 19,5:9 amb resolució de Full HD+ de 1.560×720 píxels.

La bateria que presenta aquest nou model és de 4.030 mAh amb càrrega ràpida de 18W el que suposa un salt més que notable respecte al seu predecessor de 3.010 mAh.

Triple càmera

Una altra de les característiques importants és la triple càmera que compta amb un sensor principal de 48 megapíxels i una lent d’obertura de f/1.79, un sensor de 8 megapíxels amb una lent d’obertura f/2.2 per a les imatges amb gran angular, i un tercer sensor de 2 megapíxels per a la profunditat amb mode bokeh.

La càmera frontal és de 32 megapíxels amb una lent d’obertura f/2.0 i la possibilitat de fer servir el mode retrat amb intel·ligència artificial.

Aquest terminal aposta clarament per Android One amb una versió actualitzada de tot el programari de Google.

Troba el Xioami Mi A3 a la nostra botiga.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*