Notícies

Col·laborem amb el Club Patí Masquefa

La temporada esportiva ha començat. Els equips de la comarca ja fa dies que entrenen i ja s’han disputat els primers partits de les diferents competicions. I Iguana donem suport a l’esport local i ho fem, entre d’altres, col·laborant amb el Club Patí Masquefa. Maquefa acull una de les nostres oficines tècniques i comptem amb bona part del municipi en cobertura de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

El Club Patí Masquefa celebra enguany el seu cinquantè aniversari d’una trajectòria ininterrompuda que ha fet que l’hoquei sigui un dels esports arrelats a Masquefa. A dia d’avui, el Club compta amb més d’un centenar de jugadors i vuit equips federats, a més d’una escola de patinatge.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*