Notícies

Col·laborem amb l’Aviació Adaptada

Per segon any Iguana col·laborarem amb la jornada d’Aviació Adaptada que es farà demà 5 d’octubre a l’Aeròdrom Igualada-Òdena. Es tracta d’un esdevenint que té com a objectiu que persones amb alguna discapacitat puguin enlairar-se i volar en avionetes, ultralleugers, trikes i vols a vela i sentir la sensació de moure’s sense barreres arquitectòniques provocant noves sensacions i empoderant-les per viure amb plenitud alhora que s’enriqueix la seva vida quotidiana.

La primera edició ja va ser un èxit i en aquesta segona un centenar de persones gaudiran de la sensació de llibertat que dóna volar. La Jornada d’Aviació Adaptada és la festa de la discapacitat i l’aviació i està organitzada per les entitats Vols per tothom, Las Sillas Voladoras y TEMYQUE i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, els Ajuntaments d’Òdena i Igualada, la Federació Aèria Catalana i Aeroports de Catalunya.

Iguana hi col·laborem amb la instal·lació de punts Wi-Fi lliures i gratuïts per a que tant els participants, com els acompanyants i també l’organització puguin connectar-se i gaudir d’una bona connexió a Internet.