Notícies

Comunicat de rebuig al tancament de pàgines web

Acabada la vaga general d’ahir 18 d’octubre, Iguana ens posicionem absolutament en contra de qualsevol tipus de censura en qualsevol canal de comunicació i molt especialment a Internet, on considerem que la neutralitat és necessària i imprescindible. Denunciem les actuacions que s’estan duent a terme privant la lliure circulació d’informació amb tancament de pàgines web o amb la restricció d’accessos que han fet alguns operadors.

Una de les nostres raons de ser és facilitar l’accés a la informació a través d’Internet, perquè considerem que és el canal de comunicació més directe, global, democràtic, ràpid i fiable que ha existit mai.

Des del nostre àmbit d’actuació treballem dia a dia, i ho seguirem fent, per defensar les llibertats en aquest sentit, fins al màxim de les nostres capacitats.

Igualada, 19 d’octubre de 2019

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*