Notícies

L’Hospital Veterinari de Catalunya confia en Iguana

Iguana hem connectat a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica l’Hospital Veterinari de Catalunya d’Òdena. Es tracta d’un equipament veterinari que compta amb una extensió de 15.000 metres quadrats que alberguen les millors instal·lacions i la tecnologia més avançada, així com l’instrumental i aparatologia necessària per a realitzar tot tipus d’intervencions quirúrgiques amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i salut de les mascotes.

L’Hospital Veterinari de Catalunya compta amb una connexió de fibra òptica per a empreses. El cas de l’Hospital Veterinari de Catalunya és un clar exemple dels projectes a mida que fem des d’Iguana per tal de donar servei a algunes de les empreses del territori que tenen problemes de connectivitat a Internet.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*