Notícies

Manifest d’Iguana

Atesa la publicació de la Sentència en la causa especial 20907/2017 seguida a la Sala 2a del tribunal Suprem sobre el procés de Catalunya, Iguana manifesta que:

La judicialització de la política que viu el nostre país no porta enlloc. Els gairebé dos anys de presó preventiva no han ajudat a resoldre el conflicte i creiem que les penes comunicades avui tampoc no ho faran. La presó dels líders cívics i polítics no és la solució.

Considerem que la millor manera de resoldre els conflictes és a partir del diàleg i de la negociació política, mitjançant el reconeixement i respecte de l’altre i del seu dret a defensar les seves idees, sempre de forma democràtica i pacífica.

Mostrem preocupació sobre les conseqüències greus que aquesta sentència pot tenir sobre els drets fonamentals tan bàsics com els de manifestació, llibertat d’expressió, lliure associació o dissidència política, el que suposaria un retrocés en la qualitat democràtica de la nostra societat. Des d’Iguana defensem la llibertat d’expressió i la comunicació sense censura és una de les nostres raons de ser

Des d’Iguana també volem mostrar la nostra solidaritat a les persones que injustament estan privades de llibertat i a les seves famílies i amistats.

Igualada, 14 d’octubre de 2019

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*