Notícies

Més gigues pel mateix preu

A Iguana oferim noves tarifes de telefonia mòbil amb més gigues de dades al mòbil pel mateix preu. Oferim modalitats de 5 GB, 10 GB i 16 GB gigues de dades i trucades il·limitades. Són tarifes que no inclouen trucades internacionals.

Si necessites trucades internacionals pots optar per les tarifes de 25 GB o 35 GB amb trucades i·limitades i 200 minuts de trucades internacionals o els bons de minuts internacionals de 100 minuts per 4,90 euros o de 300 minuts per 11,90 euros. Troba tota la informació aquí.

A més, si et fa falta, pots tenir 3 GB addicionals per només 1 euros més al mes.

Aquestes noves tarifes de telefonia mòbil també s’apliquen als paquets de fibra òptica i radioenllaç que a partir d’ara inclouen més dades per al mòbil al mateix preu.

I si ja ets client nostre pots triar entre la tarifa que tens actualment i que inclou trucades internacionals o les noves amb més dades i sense trucades internacionals. Contacta amb nosaltres i te n’informarem.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*