Notícies

Punts d’accés Wi-Fi a l’Institut Milà i Fontanals

L’Institut Milà i Fontanals d’Igualada ha confiat en Iguana per millorar i modernitzar tota la seva xarxa de punts d’accés Wi-Fi i la seva connexió a Internet. Al Milà i Fontanals hi hem instal·lat 24 punts Wi-Fi d’última generació i una nova connexió a Internet 1000/300 Mbps que s’afegeix a la que ja tenia el centre. També hem millorat les connexions internes i hem interconnectat amb fibra òptica els racks del centre.

Els punts Wi-Fi que hem instal·lat al centre educatiu són especials per a entorns d’alta densitat i ofereixen el màxim rendiment sense fils amb una tecnologia MU-MIMO simultània, de doble banda.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*