Notícies

Sortegem 250 euros per gastar al Rec.020

Iguana i el Rec.0 renovem l’acord de col·laboració gràcies al qual Iguana en som el socis tecnològics d’aquest important esdeveniment que transforma durant quatre dies el barri del Rec d’Igualada i que ja celebra la seva vintena edició! Entre el 6 i el 9 de novembre, el Rec esdevindrà l’epicentre de la moda acollint les millors marques i dissenyadors del país amb 62 adoberies transformades en pop-up stores.

I com ja és tradició, a Iguana sortegem 250 euros en vals de compra per gastar durant el Rec.020. Participar-hi és molt fàcil: només cal que siguis de la comarca de l’Anoia o d’algun dels municipis on Iguana hi tenim presència i que omplis el formulari que hi trobaràs al següent enllaç: www.iguana.cat/recstores

El proper dilluns dia 4 de novembre donarem a conèixer al guanyador o guanyadora. Bona sort!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*