Notícies

Som partners tecnològics del Zoom Festival

La gala de cloenda del Zoom Festival es podrà veure a través de La Xarxa de Comunicació Local gràcies a la connexió de fibra òptica que Iguana hem instal·lat per al Zoom Festival al Teatre Municipal de l’Ateneu d’Igualada.

Iguana col·laborem amb la cultura, l’esport local i el Tercer Sector. Un d’aquests acords de col·laboració el tenim amb l’Ateneu Igualadí, organitzador del Zoom Festival gràcies al qual Iguana en som partners tecnològics de la 17a edició del Festival Internacional de Continguts Audiovisual de Catalunya que s’inaugura avui i que es durà a terme fins l’1 de desembre.

Per al Zoom Festival, a més de la xarxa de fibra òptica pròpia instal·lada al Teatre, també hi hem col·locat punts Wi-Fi al vestíbul de l’Ateneu Igualadi per a que tothom pugui explicar i seguir el que es viu a la catifa blava del certamen i al photocall.

Facebooktwitter