Notícies

Acord amb l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

Hem arribat a un acord de col·laboració amb l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada gràcies al qual els organitzadors dels Tres Tombs d’Igualada gaudeixen d’una connexió a Internet de qualitat gentilesa d’Iguana.

L’acord també permetrà veure aquest diumenge pels carrers d’Igualada, i amb motiu dels Tres Tombs, un nou carro: es tracta d’un carro de pagès carregat de bobines buides de fibra òptica d’Iguana.

Aquest nou acord que assolim des d’Iguana, ens permet, per un costat, seguir col·laborant amb les entitats i el teixit associatiu de la ciutat en àmbits com la cultura, l’esport o el Tercer Sector; i per l’altre donar una nova vida a les bobines de fibra òptica buides tal i com ja fem amb Fundació Àuria o amb diferents centres educatius de la comarca.

Un dels nous carros dels Tres Tombs d’Igualada
Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*