Notícies

Col·laborem amb la cavalcada de Reis d’Igualada

Una vegada més Iguana ens posem a disposició de les grans festes de la ciutat d’Igualada i col·laborem amb una de les més emblemàtiques, especials i singulars: la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient que se celebrarà demà diumenge dia 5 de gener a partir d’un quart de sis de la tarda.

La cavalcada d’enguany celebra el seu 125è aniversari i tornarà a omplir els carrers de la ciutat i les llars igualadines de centenars de patges i patgesses i, a més, podrà ser seguida per streaming des del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada i des d’aquesta mateixa pàgina.

Iguana hem instal·lat una connexió de fibra òptica al Casal Popular el Foment des d’on Global Production en farà la transmissió en directe gràcies a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que tenim desplegada a tot Igualada i part de la comarca de l’Anoia.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*