Notícies

Finançament per desplegar les zones blanques

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) han cofinançat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica mitjançant diferents projectes:

Convocatòria: PEBA-NGA 2017

Número d’expedient: TSI-061000-2017-68

Projecte: Extensión de red acceso de muy alta velocidad NGA para ESPs de los municipios St Martí de Tous, Argençola, Sta Margarida de Montbui, Torre de Claramunt, Cabrera y Vallbona d’Anoia

Objectiu: L’objectiu d’aquest projecte era fer arribar la fibra òptica a 2.327 Unitats Immobiliàries amb un cens de 4.861 persones repartides entres els municipis de Santa Margaria de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

Resultat: Com a resultat d’execució del projecte s’han complert els objectius inicials, havent obtingut cobertura amb fibra òptica a les Entitats Singulars de Població de Sant Martí de Tous, Sentfores, La Mallola, Aubareda-Massip, El Coll del Guix, El Saió, Clariana, Castell de Cabrera, Vallbona d’Anoia, La Torre Alta, Camaro i La Torre Baixa, cobrint les 2.327 Unitats Immobiliàries previstes.


Convocatòria: PEBA-NGA 2018

Número d’expedient: TSI-061000-2018-222

Projecte: Extensión de red acceso de muy Alta Velocidad NGA en municipios de Castellolí, Copons y Torre de Claramunt (La).

Objectiu: Aquest projecte es va aprovar parcialment, essent el seu objectiu final fer arribar la fibra òptica a 574 Unitats Immobiliàries amb un cens de 861 persones repartides entres els municipis de Castellolí i Copons.

Resultat: Com a resultat d’execució del projecte s’han complert els objectius inicials, havent obtingut cobertura amb fibra òptica a les dues Entitats Singulars de Població aprovades, Castellolí (08063000100) i Copons (08071000100).
Convocatòria: PEBA-NGA 2019

Número d’expedient: TSI-061000-2019-153

Projecte: Extensión de cobertura de banda ancha NGA de muy alta velocidad en municipios de Anoia y Alt Penedès (Cataluña).

Objectiu: L’objectiu d’aquest projecte és fer arribar la fibra òptica a 2.276 Unitats Immobiliàries amb un cens de 2.908 persones repartides entres els municipis de Bruc (El), Carme, Mediona, Òdena, Orpí i Veciana.

Resultat: Aquest projecte actualment està en execució.  


“Una manera de fer Europa”

Pots consultar tots els desplegaments vinculats a les convocatòries PEBA-NGA aquí.

Facebooktwitter