Notícies

Com puc gestionar a Iguana TV les meves subscripcions a les plataformes de pagament?

Dins del menú preferències hi trobaràs un apartat on es configuren i registren les diferents plataformes de pagament disponibles que pots integrar a Iguana TV. Des d’aquest apartat et permetrà configurar, afegir i comprovar les teves subscripcions.

En aquest apartat hi veiem dues coses: totes les plataformes existents, i les que tenim registrades o no. A la imatge podem veure que les plataformes configurades queden marcades en color gris i amb el símbol de correcte.

Fent click al damunt al damunt de la plataforma (apuntant-hi amb el comandament i prement el boto OK del mateix comandament) se’ns demanarà les credencials de la plataforma. Aquestes credencials són les que haurem obtingut durant el procediment de registre a través de la pàgina web de la pròpia plataforma (per exemple Netflix). Un cop entrades les dades, ens apareixerà un missatge indicant-nos que el registre és correcte i que l’enllaç entre la plataforma i Iguana TV s’ha fet correctament.

Si entrem a una plataforma que ja tenim registrada, l’efecte és el contrari: es suprimeix el registre i l’accés a la plataforma. Queda desenllaçada la plataforma i Iguana TV.

En alguna ocasió pot donar-se el cas que, intentant accedir a un contingut des de qualsevol apartat d’Iguana TV, ens demani credencials de registre. Això pot ser conseqüència que el lligam entre la plataforma i Iguana TV s’ha perdut. Per resoldre-ho, cal tornar a entrar les claus d’accés i quedarà solucionat.

Facebooktwitter