Notícies

La imatge d’Iguana TV no es veu bé. Què passa?

És possible que la freqüència de refresc entre Iguana TV i l’aparell de televisió no estigui ajustada correctament. El més habitual és que el sistema s’ajusti automàticament, però en alguns casos pot no ser així.

Si el teu cas, t’expliquem com forçar de manera manual aquest ajust:

  • Amb la part del teclat o d’escriptura del comandament d’Iguana TV hem d’escriure tvisorXX substituint les XX pel número de freqüència. Comença provant pel més habitual: 60, és a dir tvisor60 i ves baixant progressivament fins a trobar el teu: tvisor59, tvisor58, etc.
  • Aquest codi, per exemple tvisor60, l’escriurem a qualsevol punt del menú o pantalla d’Iguana TV, esperarem uns instants i mirarem si es produeix canvi o millora.
  • Si no aconsegueixes resoldre-ho, contacta amb nosaltres.
Facebooktwitter