Notícies

No em funciona el comandament d’Iguana TV. No veig el punter. Què puc fer?

Si no veiem el punter del comandament a la televisió pot ser degut, fonamentalment, a que el comandament ha quedat bloquejat o que ha perdut l’enllaç amb l’aparell Iguana TV.

T’expliquem com comprovar-ho i què fer resoldre-ho:

  • Comprova que el comandament tingui la bateria carregada. La bateria dura molts dies, però pot haver-se esgotat. Ho veurem si no s’il·lumina el llum led que té o si cada vegada que premem una tecla s’encén el llum en vermell. Podem carregar-li la bateria fent servir el cable USB que inclou Iguana TV o amb un carregador de mòbil. Mentre s’està carregant el llum led s’il·lumina en vermell i un cop ja està carregat del tot, el led s’apaga.
  • Podem reiniciar el comandament i tornar-lo a deixar funcionant. Per fer-ho, prem la tecla OK i sense deixar-la anar prem la tecla de llista o cerca (a la imatge següent, a sota a la dreta) durant uns tres segons. Deixem el comandament quiet uns 30 segons.
  • Si els dos primers punts no han funcionat, caldrà tornar a enllaçar el comandament amb el receptor. T’expliquem com fer-ho: Prem la tecla OK i sense deixar-la anar, prem la tecla enrere o inici (a la imatge següent, a sota a l’esquerra), durant uns 3 segons. Deixem el comandament quiet uns 30 segons.
  • Si segueix sense funcionar, desconnectarem i tornarem a connectar el receptor USB del comandament de l’aparell d’Iguana TV. El trobarem al costat dret de l’aparell. El desconnectarem i el connectarem a l’altre port USB que té Iguana TV.

Si tot i així segueix sense funcionar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Facebooktwitter