Notícies

No funciona o no s’engega l’aparell d’Iguana TV. A què pot ser degut?

En primer lloc caldrà comprovar que l’aparell estigui correctament endollat a la corrent i li arribi electricitat. A la part frontal hi ha un llum led indicatiu que ha d’estar encès i de color blau. Si està apagat caldrà:

  • Comprovar que el cable d’alimentació del transformador estigui connectat correctament.
  • Prémer el botó on/off de l’aparell fins que el llum led del davant s’il·lumini de color blau.
  • Si el llum led de la part frontal està vermell, ens indica que l’estat d’Iguana TV no és correcte. En aquest cal prémer el botó on/off de l’aparell fins que veiem que s’apaga el llum led. A continuació, tornem a prémer on/off fins que el led del davant s’il·lumini en blau i esprem a veure la imatge per televisió.
  • En el cas que el llum led estigui de color blau però no veiem res per la pantalla de la televisió haurem de comprovar que l’entrada o AV que tinguem seleccionada sigui la correcta. Normalment és HDMI1 o HDMI2, tot i que cada model de televisor és diferent.
  • També cal comprovar que el cable HDMI estigui ben connectat tal i com t’expliquem aquí.

Si tot i així segueixes tenint problemes o dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres.

Facebooktwitter