Notícies

Poso en marxa Iguana TV i em surt el missatge ‘carregant’. Què faig?

Iguana TV es connecta a diversos servidors per poder fer actualitzacions i sobretot per poder visualitzar els continguts que s’allotgen en aquests servidors. No és gens habitual, però, a vegades, el sistema triga més de l’habitual a fer les gestions amb aquests servidors i pot ser que et mostri una pantalla com aquesta que t’informa que s’està actualitzant i carregant el contingut:

Si veus que transcorregut uns instants, la pantalla continua igual, agafa el comandament d’Iguana TV i prem les tecles Ctrl + r per recarregar-ne l’estat. Primer prem la tecla Ctrl i, sense deixar-la anar, prem tot seguit la tecla amb la lletra r i deixem anar els dues. Això farà que es carregui el menú principal d’Iguana TV.

Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres.

Facebooktwitter